úterý 14. února 2023

Kroužky a kolečka - Spirala Beading Frames #SBF

 

Kroužky - Spirala Beading Frames #𝐒𝐁𝐅


Vločky na mých speciálních designových kostrách už znáte, dalším doplňkem, který je možno používat zvlášť, kombinovat mezi sebou, nebo kombinovat s vločkovými kostrami, či jen použít jako "rámeček" ve spojení s různými korálky a komponenty, jsou KROUŽKY.
 
Kroužků jsou momentálně k dispozici tři velikosti, největší je dělaný tak, aby do něj přesně dosedla vločková kostra o průměru 5 cm. Můžete tedy v kombinaci s kroužkem použít jakoukoliv vločku na kostře průměru 5 cm, kterou už znáte a která zdobením nepřesahuje nad špičku ramene (kdo vločky zná ví, že jde zdobit a vymýšlet dekory podél ramen, mezi rameny nebo zasáhnout i nad úroveň špičky ramene.
 
JAK TO CELÉ FUNGUJE
Kroužky, stejně jako vločkové kostry, mají v sobě otvory pro provlékání, které umožňují vytvářet "korálkovou krajku" a různé šperky či jiné dekorativní předměty promyšleným způsobem našívání korálků - celek pak vypadá tak trochu jako "šitá krajka". Stejně jako u vloček, je i tady potřeba vymyslet způsob, jakým se kostra ozdobí, tedy vlastní design - po pochopení "systému zdobení" si ale budete pravděpodobně schopni vymýšlet vlastní vzory. Většinou stačí vyměnit jeden korálek za jiný, změnit barevné ladění a celkový dojem se změní. Pokud si na vymýšlění vlastních šperků a vloček netroufáte, v Praze pořádám každý měsíc kurzy, sledujte můj osobní profil, nebo profil mého webového obchodu https://www.facebook.com/naspirale/
 
Kostry už pár let vyrábíme doma - to je důvod, proč je jinde neseženete. Prozatím jsou dostupné na kurzech, připravujeme spuštění nového webu.
 

 LACY LOUISE

ORIOLE
 
CELESTINE 

Pro představu - tady samotná vločka CELESTE (bez kroužku)

Kurzy sledujte na mém osobním facebooku

nebo na facebooku mého webového obchodu NaSpirale.cz




Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...